Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Ditt kök är hemmets hjärta. Det är där familjen samlas för en matpaus i vardagen, det är där vännerna sätter sig när ni ska umgås. Därför är det viktigt med ett kök med STIL.

STIL-serien består av sju fantastiska serier med plattor som alltid finns i lager. Välj mellan allt från MARBLE BOUTIQUES luxuösa marmor-look till BLACKBOARDS rena naturstenskänsla via REDENS rustika betongstil. STIL-serien har något för alla.

Inspiration: Kök med STIL

REDEN Dark Grey

Serien REDEN ger en skön industriell känsla med ett grovt men ändå sofistikerat uttryck. Finns i fyra olika färger (Ivory, Bisquit, Grey och Dark Grey) och i formaten 60×60 samt 10×10.

MARBLE BOUTIQUE Nero Marquinia

MARBLE BOUTIQUE ger den lyxiga känslan av äkta italiensk marmor men med slitstyrkan hos högkvalitetsklinker. Välj mellan sex färger (Statuario, Fior di Bosco, Onice Perla, Amani, Aquamarine och Nero Marquinia). Finns i formaten 60×60, 30×60 samt 5×5 eller 3×3 beroende på färgval.

Kök med kakel deep

DEEP Ash

DEEP skulle kunna kallas mini-terrazzo men framförallt ska den kallas vacker. Rustik men modern, detaljrik men sober. Finns i fyra färger (Ash, Sugar, Powder och Pepper) och tre format (60×60, 30×60 och 10×10).