Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Trender 2020 i kakel & klinker

Terazzo

hero

Vi fortsätter vår resa genom Trender 2020 med terazzo-kakel! Terazzo är en konststen som framställs av krossad marmor eller annan hård sten och ger en väldigt spännande färg och form till alla typer av rum. Vi har flera kakel-serier som lyfter fram den häftiga känslan.

Ceppostone Grey Trender 2020 Terazzo

I serien CEPPOSTONE finns fyra härliga grå nyanser i flera storlekar, från 85 mm x 600 mm till 600 mm x 600 mm, som passar till de flesta ytorna i hem och företag. På bilden ovan visas CEPPOSTONE Grey 300 mm x 600 mm. Serien går i varma och kalla gråtoner som ger dig möjligheten att skapa något helt fantastiskt.

Ceppostone Mink Trender 2020 Terazzo

Här ser vi CEPPOSTONE Mink i 300 mm x 600 mm. Den ger rummet sköna, varma toner som skapar en hemtrevlig känsla. Matcha gärna med beige, vitt eller träfärger. Lägg till några turkosa färgklickar för att skapa en modern, retro-stil med anor till 50- och 60-tal.

Trender 2020 terazzo-kakel – DEEP

Deep Ash Trender 2020 Terazzo

Serien DEEP har en mer nertonad stil med flera sköna färger i flera storlekar, från 100 mm x 100 mm upp till hela 1200 mm x 1200 mm och 800 mm x 1800 mm! Med andra ord finns det väldigt stora plattor till golv eller till vägg!

Deep terazzo

DEEP är en slitstark platta som passar utmärkt både till golv och vägg. Den går även att använda utomhus till en altan, ett uterum eller till något helt annat. Plattorna går att använda både hemma eller till ditt företag. DEEP passar perfekt till så väl vardagsrum och kök som till butik eller restaurang.

Terazzo-plattorna fungerar utmärkt tillsammans med exempelvis VINTAGE som har en unik träkänsla. Prova att matcha med mörka lädertoner eller grova, dova textilier för att skapa en mysig yta.