Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

hero

Adventsmys

Är advent och jultider den bästa tiden på året? Ja, säger vi på Höganäs Kakel och vi vill gärna att ni andra uppskattar den lika mycket som vi gör!

Vi har samlat några av våra kakel och klinker som ger dig advents- och julmys i kubik.

Vill du bygga ditt adventsmys på naturliga material och färger? De mörka färgerna i serien VINTAGE ger en skön, mysig känsla som är lätt att gotta ner sig i med en kopp te och tända ljus. Dessutom kommer dansen runt granen aldrig att slita ut det här golvet!

Är du sugen på industriellt adventsmys?

Kan man vara det? frågar du.

Vi säger: Ja!

Schyssta, terracottafärgade plattor ger ett mysigt, rustikt intryck och tankarna går genast till en klassisk, öppen eldstad. En varm brasa, tända ljus eller en stor julgran gör sig alla bra när man vill mysa ner sig i sin favoritfåtölj.

I Serien CHICAGO finns flera härliga plattor som passar perfekt till en industriell advent.

Vill du ha mer av en betongkänsla? Då är serien REDEN perfekt med mjuka, varma toner som ger dig en kram som bara en klinkerplatta kan.

Plattorna i Serien GRYNNA är matta, snygga och kommer i mängder av färger. Vill du ha ett helt rött golv? Bara kör! Vill du ha en vägg med blandade gröna färger? Sjukt bra idé! Eller vill du ha en lite lugnare och mysig miljö som bilden ovan? Här sätter enbart fantasin gränser.

Gillar du julgranars gröna färg och snöns vita skiftningar? Vi med! Speciellt i MATERIA PRIMAs version av ett julkort med färgerna i Hunter Green, Soft Mint och Cloud White.

Ljuset från ett tänt adventsljus får oss alltid att utbrista: Ser det inte exakt ut som färgen Onice Perla från MARBLE BOUTIQUE?

Vi kan ha fel men det är en fantastiskt fin platta som ger en magisk fond för ditt adventsmys.

Vi önskar dig en riktigt skön advent!