Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Badrumsmöbler

 

Utöver ett brett sortiment av kakel och klinker erbjuder vi också ett brett utbud av badrumstillbehör. En helhetslösning som gör det enklare för dig att skapa ett enhetligt och genomtänkt rum i ditt hem. Kom in till våra butiiker med inspiration och tankar så hjälper vi dig få det badrum du är ute efter. Hos oss hittar du några av Sveriges ledande varumärke inom badrumstillbehör.

INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida – skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. INR designar, producerar och säljer badrumsmöbler, blandare samt handdukstorkar och är svensk marknadsledare på duschlösningar.

Till INR>>

Macro Design erbjuder den perfekta balansen mellan form och funktion. Med ett brett sortiment av badrumstillbehör som ger badrummet det lilla extra. Allt från badrumsmöbler, duschar, blandare och handdukstorkar.

Till Macro Design>>

Nordhem är ett familjeföretag från Göteborg som gjorde entré på badrumsmarknaden år 2004. Allt började i liten skala med tre handdukstorkar i sortimentet. Idag är Nordhem specialister inom kategorin och har Sveriges största sortiment av både badkar och handdukstorkar.

Till Nordhem>>

Ett svenskt företag med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Med ständigt uppdaterat sortiment av den senaste designen och med innovativa ytbehandligar. Tapwell har ett brett sortiment av badrumstillbehör, tvättställ och blandare.

Till Tapwell>>

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. De utvecklar och tillberkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring.

Till Vedum>>

Välkommen till våra butiker och få hjälp med att skapa ditt drömbadrum.

Varje butik har ett unikt sortiment.

 

Hitta din närmsta butik här>>