Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Lediga Jobb hos Höganäs Kakel

hero

Digital Marketing Producer, Helsingborg

Höganäs Kakel söker en Digital Marketing Producer med gedigna kunskaper inom digital marknadsföring och ett skarpt öga för kommunikation, bild, färg och form.


Läs mer och sök här

Butikssäljare, Göteborg

Nu söker Höganäs Kakel två försäljningsdrivna butikssäljare till butiken i Göteborg. Vår resa med att bli mer försäljningsfokuserade är påbörjad och söker dig som brinner för försäljning.


Läs mer och sök här

Butikschef, Helsingborg

Nu söker Höganäs Kakel en försäljningsdriven butikschef till butiken i Helsingborg. Det är en strategiskt viktig butik som är nyinredd och ligger i samma byggnad som Huvudkontoret.


Läs mer och sök här

Platschef, Årstaberg

Nu söker Höganäs Kakel en försäljningsdriven platschef till butiken i Årstaberg. Vi söker därför dig som brinner för försäljning och vill vara med på denna resa tillsammans med oss.


Läs mer och sök här

Jobba hos Höganäs Kakel

 

Höganäs Kakel har efter några tuffa år fått en ny huvudägare och vi gör nu en storsatsning för framtiden. Vi har byggt ett nytt kontor/centrallager i Helsingborg och förstärker organisationen med positiva, drivna och affärsmässiga medarbetare.

Bolaget ingår i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal. I Sverige har bolaget funnits sedan år 1886 och det är med stolthet som bolaget blickar framåt för att möta dagens och framtidens behov och drömmar.