Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Kommersiella villkor

hero

Betalningsvillkor

30 dagar netto. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta, 12% över gällande referensränta.

 

Leveransvillkor

 

Avbeställning av Beställningsvaror & Lagervaror på fabrik är ej möjligt, vilket innebär att kunden är skyldig att ta emot och betala för beställda varor. Om kunden inte avropar beställda varor, kommer resterande mängd att debiteras.

Leveransdatum för Beställningsvaror och Lagervaror på fabrik är preliminärt och kan avvika från planerat leveransdatum. Det innebär att det faktiska leveransdatumet kan komma att ändras, och kunden bör vara medveten om att leveransen kan ske tidigare eller senare än förväntat.

Senareläggning av leverans måste meddelas skriftligen senast tre arbetsdagar före utsatt leveransdag. Höganäs Kakel måste motta begäran om senareläggning inom denna tidsram, och det ursprungliga leveransdatumet gäller tills skriftlig ändring har meddelats.

 

Villkor och bestämmelser:

 

Allmänna leveransbestämmelser för leverans av byggnadsmaterial ABM 07 gäller, vilket innebär att leveransen följer standardiserade regler och riktlinjer för byggnadsmaterialbranschen.

Kontrollera godset före montering, eftersom keramiska plattor är naturmaterial och nyansskillnader kan förekomma. Det är kundens ansvar att granska varorna innan montering för att säkerställa att de uppfyller förväntningarna och kvalitetskraven.

Anmärkningar efter montering godkännes ej, vilket innebär att eventuella problem eller brister som upptäcks efter att varan har monterats inte kommer att godtas som grund för reklamation.

 

Leverans och ansvar:

 

Leveranser sker LOK (Levererat Olossat Köparen) enligt “Leveransklausuler för byggbranschen 2008”, vilket innebär att risken för varorna övergår till köparen när varorna är levererade på avtalad plats, men innan de har lossats.

 

Retur

 

Returavgift på 25% gäller för alla godkända returer. Denna avgift täcker kostnader förknippade med returhantering, såsom administration och lagerhantering.

Returer inom 30 dagar efter leverans endast i obruten originalförpackning, vilket innebär att varor måste returneras i samma skick som de levererades, utan att förpackningen har öppnats eller skadats.

Returrätt gäller endast lagervaror. Beställningsvaror, reavaror, bruk samt utgående artiklar är undantagna och kan inte returneras.

 

Produktinformation

 

Information om produkterna finns på vår hemsida www.hoganaskakel.se, i vår sortimentskatalog, prislista, produktdatablad etc.

 

Övrigt

 

Sortiment och förpackningsstorlekar kan ändras utan föregående meddelande. I övrigt gäller allmänna bestämmelser för köp av varor till yrkesmässig byggverksamhet – ABM 07. Kakel och klinker är naturmaterial och avvikelser i färg och form kan förekomma. Dessa avvikelser
utgör i sig ingen grund för reklamation. Det åligger köparen att kontrollera produkterna före montering. Eventuella reklamationer efter montering accepteras inte.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar utan förhandsinformation.

Priser

 

Priserna är rekommenderade och på dessa erhålls rabatt enligt avtal. Priserna gäller hela, obrutna förpackningar/paket fritt från vårt centrallager i Helsingborg. Frakt tillkommer från Helsingborg till slutdestination. Priser är exklusive moms.

EUR-pall: 175 SEK/ST

Byggpall: 125 SEK/ST

Långpall: 230 SEK/ST

Halvpall: 90 SEK/ST

Engångspall: 75 SEK/ST

Återlämnad EUR-pall krediteras 120 SEK/ST, kunden står för returfrakt

Expeditionsavgift: 60 SEK vid ordervärde understigande 2 000 SEK

Bakgavelliftstillägg (Max 10 ton):

  • 1 000 kg – 2 499 kg: 625 SEK/sändning
  • 2 500 kg – 6 999 kg: 1155 SEK/sändning
  • 7 000 kg – 9 999 kg: 2145 SEK/sändning

Chaufförsavisering: 120 SEK/sändning

Tidslossning: kostnad enligt aktuell transportör

Lägenhetspackning inkl märkning & emballage: 400 SEK/lägenhet

Beställt ej avhämtat gods faktureras senast 30 dagar efter meddelande om att godset finns tillgängligt för leverans, oavsett
om det är uthämtat eller ej.

 

Utlastningsort: CC Höganäs Byggkeramik AB, Andesitgatan 6, 254 68 Helsingborg.