Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Klassiska plattor | Skapa ett tidslöst, elegant och stilrent badrum!

 

Upplev tidlös charm med ett klassiskt badrum. Med rena linjer och förfinade detaljer kan du skapa en känsla av lugn och rymd. Utforska våra klassiska vita plattor och skapa ditt drömbadrum.

Klassiska plattor

Vi har samlat några av våra mest prisvärda och tidlösa plattor! Ett bra val för ditt badrum på grund av deras stilrena utseende och ljusreflekterande egenskaper. Dessa plattor är lätta att matcha med olika inredningsstilar och enkel rengöring.

Bli inspirerad av våra klassiska badrum

Badrum 1

 

I detta badrum dominerar kontrasten mellan de vita kakelplattorna och det mörka golvet, vilket skapar en elegant och modern atmosfär. De vita plattorna är lagda i tredjedel halvförband på väggen, vilket ger en tidlös och stilren estetik till rummet. Med svart inredning som accentfärg skapar badrummet en sofistikerad och elegant känsla.

 

VÄGG: Basic 15×15

GOLV: Backstage Dark Grey 592×592

 

Bild 1 Bild 2 Bild 3

 

 

 

Badrum 2

 

Stig in i ett stilrent badrum med ett mörkt golv som kontrasterar snyggt mot de vita väggarna.Den valnötsfärgade kommoden tillför värme och naturlig charm till badrummet, medan de svarta detaljerma ger en touch av elegnas och still. Det här badrummet är perfekt för den som söker en harmonisk och modern miljö med en touch av personlighet.

 

VÄGG: ARQUITECTOS White Glossy 397×397

GOLV: NEWCON Dark Grey 600×600

 

Bild 1 Bild 2 Bild 3

 

 

 

Badrum 3

 

Denna sammansättning är perfekt för ditt lilla badrum. Genom att ha använt White matt 197×197 på både vägg och golv känns rummet större och mer öppet. Ett vitt badrum ger dig möjligheten att lättare matcha till din personliga inredning och skapa en harmonisk helhet i ditt badrum.

VÄGG & GOLV: Arkitekt 2.0 White Matt,197×197

 

 

Bild 1 Bild 2 Bild 3

Varför ska du välja våra vita plattor till ditt badrum?

 

Lätt att matcha och inreda

Den neutrala vita färgen gör det enkelt art matcha med olika färger och material. Oavsett om du föredrar en modern minimalistisk look eller en mer traditionell design, kommer de vita plattorna att vara en perfekt grund för att skapa ditt dröm badrum. Detta ger dig friheten att skapa ett badrum som passar just din personlighet och smak.

 

Skapar ljus och rymd

Vita plattor reflekterar ljus på ett effektivt sätt och hjälper till att skapa en känsla av ljus och rymd i ditt badrum. Detta är särskilt fördelaktigt i mindre eller fönsterlösa badrum där ljus kan vara begränsat. Med vita plattor kan du få ditt badrum att känna större och mer luftigt, vilket ger en behaglig avslappnad atmosfär.

 

Hållbart material

Plattorna är tillverkade av högkvalitativt och hållbart material, vilket gör dem till ett miljövänligt val för ditt badrum. Genom att välja material av hög kvalitet minskar du behovet av frekvent utbyte eller renovering, vilket sparar både pengar och resurser i det långa loppet. Dessutom är våra plattor tillverkade med hänsyn till miljön, vilket ger dig ett badrum som ör både vackert och hållbart.

Kontakta oss för mer information

Vi på Höganäs kakel är här för att hjälpa dig skapa ditt drömbadrum. Kontakta oss idag för mer information och låt oss tillsammans skapa det perfekta badrummet för dig.

Hitta din närmsta butik

Besök en av våra butiker med massor av kakel och klinker

Våra butiker

Beställ provplattor

Vrid och vänd på plattan!
Beställ hem provplattor kostnadsfritt.

Beställ provplattor