Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Plattsättare

Höganäs Kakel har mer än ett sekels erfarenhet av kakel och klinker. Vi har gedigen kunskap om material, verktyg och hur arbetet skall utföras. Vi hjälper dig gärna så att du är säker på att du får produkter som fungerar perfekt tillsammans.

LÄS MER

Ny version 2023 - Höganäs Kakels handbok för tätskikt

Fästmassor, fogbruk & tätskiktssystem
Det är viktigt att välja rätt material till just ditt projekt. Vi har både kunskapen och produkterna för att du ska få ett lyckat resultat.

Golvvärme
Klinker och golvvärme är en lyckad kombination. Både för komfort och ekonomi. Det är behagligt att gå på ett uppvärmt klinkergolv och tack vare den jämna värmespridningen i rummet blir inomhusklimatet mycket komfortabelt.

Verktyg och tillbehör
Hos oss hittar du de verktyg, hjälpmedel och tillbehör som proffsen behöver, oavsett vilken typ av keramiska plattor du ska montera.

Plattor till dina projekt

Branschregler

Enligt Boverkets och Byggkeramikrådets regler,  BBV, skall samtliga golv- och väggytor i ett våtutrymme förses med tätskiktssystem under den keramiska beklädnaden/beläggningen. Som våtrum betraktas utrymmen där golv– och väggytor helt eller delvis utsätts för vattenspolning, vattenspill eller utläckande vatten. I toaletter, tvättstugor och utrymmen med varmvattenberedare avses endast golv, om dessa rum inte är våtrum enligt ovanstående. Här kan du hitta de senaste branschreglerna.

Som medlemmar i BKR följer vi ovanstående reglemente och våra produkter håller minst samma höga nivå för att möta dessa krav.

Kvalitets- & miljömärkning

Vår kakel och klinker samt fix, fog och spackel är registrerade i flera miljöbedömningssystem bland annat BASTA, Byggvarubedömningen, Sunda Hus och Nordic Ecolabelling (Svanen). Våra produkter är CE-märkta. Vi arbetar enligt miljöcertifieringssystemen Miljöbyggnad, Breem, LEED mfl. för ett hållbart byggande.

Samtliga kakel klinker, tätskikt, fix, fog och spackel är CE-märkta.

Höganäs Kakelcenter

Hitta närmaste Höganäs Kakelcenter här för kakel och klinker, fix och fog.