Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

STIL-serien består av 9 serier med hög kvalitet som passar olika stilar​. Välj mellan några av våra mest uppskattade kakel & klinkerplattor till badrum, kök, vardagsrum och hall. För att underlätta det för dig har vi alltid dessa plattor i lager.

Vi har samlat inspiration från var och en av dessa serier så att du enkelt kan drömma dig bort till ett nytt favoritrum.

Låt dig inspireras!

 

Inspiration:

Badrum | Kök | Vardagsrum/Hall

 STIL-serierna | Teknisk dokumentation

Läs STIL-foldern här

STIL i badrum

För många är badrummet hemmets oas av lugn och ro med en skön dusch eller ett mysigt badkar där du kan samla kraft efter en hård dag. För andra är det en plats som ger dig energi inför den nya dagen. Oavsett hur du vill använda ditt badrum så finns vad du söker här.

Samtliga serier i STIL-konceptet finns tillgängliga i de populära formaten 300×600 mm och 600×600 mm, med några serier i formatet 150×150 mm.

Utöver dessa plattor finns fler färger och format, framförallt mindre storlekar, tillgängliga i huvudseriera men är då en
beställningsvara och har något längre leveranstid.

 

Köksinspiration

Köket är hemmets hjärta, det är en lika gammal sanning som att det är runt elden man samlas. Moderna, skandinaviska kök är stora, öppna och ljusa och vi har samlat några praktexemplar till plattor för just ditt kök.

STIL-seriens plattor är en perfekt startplats för kökets inredning och de ger dig en möjlighet att skapa något helt unikt.

Inspiration Vardagsrum/Hall

Hallen är det sista du ser när du lämnar hemmet och det första som välkomnar dig hem igen. Ge hallen den kärlek den förtjänar med en slitstark och stilren klinkerplatta på golvet. Blöta sneakers, barn som grusar ner eller husdjur som drar in smuts blir ett mycket mindre problem än det tidigare var. Låt dig inspireras av någon av 60×60-plattorna från STIL-serierna.

Kakel och/eller klinker är traditionellt sett inte något som förknippas med skandinaviska vardagsrum men vi ser att det är en trend som vänder. 60×60-plattor i ljusa färger ger en unik, lyxig och stilren känsla.

Serierna i STIL

hero

ARCHIMARBLE

Lyxig serie med vackra plattor med marmorkänsla i flera häftiga färger. Förgyller badrum, kök eller hall med medelhavslyx.

Plattorna skapar ett unikt, levande rum med spännande ytor.

 

BLACKBOARD

Denna härliga platta hämtar inspiration från skiffer och det märks tydligt i den rustika strukturen.

Plattorna i serien BLACKBOARD skapar spännande skuggor och ljusreflexer som i sin tur ger en spännande känsla.

 

DEEP

DEEP är en serie med en modern blandning av steneffekt och betong som skapar en rustik inredningsstil som ändå lyfter in naturnära inslag.

Plattorna i serien ger ett rent och modernt intryck i alla typer av rum.

 

CEPPOSTONE

Ceppostone är en Terrazzo-inspirerad klinker i ljusa, naturnära färger.

Terrazzo består av krossad natursten blandat med cement och dess utseende varierar stort beroende på stenkrossens färg, storlek och finish.

 

EUROPE

EUROPE är en slitstark, glaserad granitkeramikplatta som passar badrum, kök och hall/vardagsrum.

Plattorna har mjuka, varma toner i en skön betongkänsla som skapar moderna och inbjudande rum.

 

LIGHTSTONE

LightStone erbjuder en härlig naturstenslook i två ljusa färgtoner för att lugna dina sinnen. Serien baseras på en närhet till naturen genom att använda naturstenstexturer och ljusa färgtoner för att skapa ett stilrent utseende.

 

LIMEQUARTZ

Med inspiration från kalksten (limestone) och kvartsit (quartz) skapades limequartz – med kalkstenens skiktade utseende och kvartsitens jämna, solida känsla.

 

MUN

Mun skapades i mötet mellan Ceppo di Grés’ strössliga Terrazzo-känsla och marmorns unika marmorering. Resultatet är en
otroligt vacker granitkeramik med essensen från respektive ursprung: detaljrikedomen och trendfaktorn från Ceppo di Gré och den klassiska lyxen från marmor.

 

URBANICA

Urbanica är en mycket slitstark och unik serie med influenser från både betong och metall. Naturliga pigment och oxider kombineras till en klinker med en variationsrik och unik finish. Resultatet är en platta med härlig estetik och spännande mönster.

Teknisk dokumentation

Produktdatablad Stil-konceptet