Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Inspiration för ditt badrum

I badrum är kakel och klinker en älskad del och man kan arbeta på många sätt för att förmedla en känsla i badrummet. Badrummet kan vara en blank canvas för den som vill skapa något helt unikt och personligt för just dig. Låt dig inspireras till ditt nya badrum.

Inspiration med kakel för ditt badrum

I badrum är kakel och klinker en älskad del och man kan arbeta på många sätt för att förmedla en känsla i badrummet. Badrummet kan vara en blank canvas för den som vill skapa något helt unikt och personligt för just dig. Varför inte en lugn oas där du kan samla kraft i det mysiga badkaret eller en energiinjektion med färg, former och strukturer för att vakna till på morgonen?

Vi har samlat inspiration för ditt badrum men dela gärna med dig av dina erfarenheter på Instagram.

Ljust och fräscht

Vita plattor, ljus marmor eller varför inte lite ljus träkänsla? Den skandinaviska inredningsstilen går mycket i vitt med så mycket ljusinsläpp som möjligt. Och där passar den vita marmorn i MARBLE BOUTIQUE, BERNINI och LUXURY väl in och ger en skön och lyxig känsla i badrummet.

Naturmaterial

Rustik sten, trä och sandfärgade kakelplattor skapar ett harmoniskt badrum för dig som vill ha ett lugn i en hektisk vardag. ALASKA, ARCHISTONE, och BLACKBOARD är några fina, naturliga kakelplattor

Starka färger

Rött, gult, svart, grönt, blått eller turkost! Välkomna in de slagkraftiga färgerna till ditt badrum. SCALE, SOHO, POMBALINO och BISELADO är några fantastiska serier för dig som älskar färg.

Färgstarkt badrum

Smycka badrummet med en färggrann energikick i form av en härlig kakel eller klinker. En vitamininjektion under sommar- såväl som vinterhalvåret. Låt fantasin sprudla och inred med färg så som du vill ha det!

Ovan ser ni några fantastiska förslag och här kommer några till.

 • SOHO – färgglad platta med oändliga möjligheter i sättning, dekor och utförande
 • ARKITEKT – klassisk platta i olika format, utföranden i mer än 40 (!) färger
 • NOVA ARQUITECTURA – ytterligare en platta med massor av färger.

 

Mörkt och mysigt

Dramatiskt, inbjudande och spännande är några ord som kan passa in i ett mörkt badrum. Perfekt för den modiga inredaren med sköna färger och mörka material. Komplettera med guldfärgade detaljer och du får ett lyxigt badrum utöver det vanliga.

 • BLACKBOARD – rustik stenkänsla med mörka och ljusa plattor.
 • NEWCON – cool platta med oändlig potential
 • BISELADO – klassisk platta som för tankarna till det viktorianska England, finns i många färger men den svarta och den mörkt gröna sticker ut.

Ljust, fräscht och lyxigt

Låt ljuset flöda in i badrummet och reflekteras i de ljusa plattorna. Lyxa till det med fantastiskt marmormönster och kontrastera med färgstarka detaljer eller mjukt gröna växter.

 • DEEP – mjuka, ljusa färger med en härlig stenkänsla.
 • URBANCRETE – stora format och fina plattor.
 • VITA PLATTOR – klassikerna samlade, mängder av format till alla badrum.

Rustikt och lantligt

Släpp in det lantliga i ditt badrum. Klassiska färger, rustika material och naturnära känsla passar perfekt in i många mysiga hem. Ovan ser ni några fantastiska exempel men här finns några fler serier som passar perfekt till det lantliga badrummet.

 • ANTIQUE – en vacker platta som för tankarna till Italien och mysiga vingårdar.
 • ALASKA – härlig platta med träkänsla.
 • LES DALLES DES CHATEUX – fransk gårdskänsla i en riktig fin platta med många färger.

Inspiration för hemmet

Kakel och klinker tycker vi, såklart, är en solklar del av varje hem. Så här har vi samlat inspiration för hemmet med spännande kakel till ditt hem.

inspiration för ditt badrum kakel klinker inspiration för hemmet vardagsrum kakel klinker inspiration för hemmet kök kakel klinker
Badrumsinspiration Köksinspiration Vardagsrumsinspiration

I kök och badrum är både kakel och klinker en älskad del men det finns ju fler platser i hemmet som behöver en slitstark yta. Varför inte förbereda din hall för en invasion av lekglada barn med leriga stövlar och smutsiga kläder?

Beställ direkt

Kundservice | Arkitektsupport | Höganäs Kakelcenter | Återförsäljare | Bygghemma.se | Stonefactory.se