Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Dokumentation Höganäs Kakel

hero

Ett projekt, stort eller litet kräver tydlig och korrekt dokumentation. För att du som kund ska kunna ta till dig det viktigaste inför och under ditt projekt har vi samlat allt du behöver på denna sida. Saknas information så finns våra teknikers kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Filtrera

Tobias Rundström

Kontakta Höganäs Kakel

Teknik: Bruk och keramik
073 - 707 35 77

tobias.rundstrom@hoganaskakel.se

Fredrik Crona

Teknisk säljare
0702-09 66 31

fredrik.crona@hoganaskakel.se

Branschregler

Enligt Byggkeramikrådets branschregler, BBV skall samtliga golv- och väggytor i ett våtutrymme förses med tätskiktssystem under den keramiska beklädnaden/beläggningen. Som våtrum betraktas utrymmen där golv– och väggytor helt eller delvis utsätts för vattenspolning, vattenspill eller utläckande vatten. I toaletter, tvättstugor och utrymmen med varmvattenberedare avses endast golv, om dessa rum inte är våtrum enligt ovanstående. Här kan du hitta de senaste branschreglerna.

Kvalitets- & miljömärkning

Vår kakel och klinker samt fix, fog och spackel är registrerade i flera miljöbedömningssystem bland annat BASTA, Byggvarubedömningen, Sunda Hus och Nordic Ecolabelling (Svanen). Våra produkter är CE-märkta. Vi arbetar enligt miljöcertifieringssystemen Miljöbyggnad, Breem, LEED mfl. för ett hållbart byggande.

Samtliga kakel klinker, tätskikt, fix, fog och spackel är CE-märkta.