Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Låt ditt vita badrum bli din canvas

Det finns många skäl varför vitt kakel är ett så populärt val till badrummet. Till skillnad från färger, som kan uppfattas olika beroende på belysning och ljusinsläpp, är vitt är snyggt i alla typer av ljus. Det ger dessutom möjligheten att välja fritt bland material till blandare, krokar och knoppar. Svart, mässing, koppar eller krom – det finns inget material som inte passar fint till vitt kakel.

Se vårt vita kakel här

Här på våra nordliga breddgrader är vitt dessutom ett sätt att skapa ett ljusare och luftigare rum, sett till att vi flera månader om året har en ganska mörk vintertid. Och tack vare det neutrala intrycket känns badrumsrenoveringen tidlös. Vilket kan kännas tryggt ifall man har för avsikt att sälja vidare sin bostad längre fram.

Här visas plattan Fun från serien SCALE i White och Light Grey.

Vitt eller vitt kakel?

Kanske tänker du att vitt lätt kan bli tråkigt? Inte då! Att välja vitt som grundfärg i badrummet innebär fortfarande stora valmöjligheter. Välj mellan olika nyanser, strukturer och former. Föredrar du en varm eller kall nyans? Vill du ha matta eller blanka ytor? Vilken form vill du ha på kaklet? Och vilken sättning skapar just den känslan du vill ha?

Serien BLACKBOARD har en härlig vit platta med skön struktur.

Genom att hitta din egen personliga favorit kan du skapa en unik och kreativ badrumsinredning, och samtidigt behålla fördelarna med ett vitt. badrum. Rita ditt drömbadrum online och prova dig fram bland olika struktur och sättningar.

En vit 15×15 cm med en mysig grön fogfärg skapar ett unikt badrum.

Sätt färg med accent

Med vitt som basfärg kan du enkelt leka med olika accentfärger. Varför inte följa säsongens färg och känsla och förnya badrummet med handdukar, duschdraperi och badrumsmatta i en härlig kulör. Oavsett om du känner för en mysig, varm höstfärg eller vårfräsch pastell är det ett enkelt sätt att förnya och förändra intrycket i badrummet.

Vill du pigga upp lite mer permanent, är fogfärg ett roligt sätt att addera lite färg. Eller varför inte göra en snygg fondvägg med ett mönstrat kakel?

Låt favoriterna få ta plats

Tillhör du dem som gillar att inreda med dekor och vackra saker? Med ett vitt badrum kan du enkelt låta favoritprylarna komma fram och ta plats.

White Herringbone från serien MINIWORX ger en spännande sättning i badrummet.
Kanske är det växter och blommor, vackra ljus eller härliga tvålar. Med en stilren bas, kan du låta färg och form få ta plats i inredningen.