Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Arkitektrådgivare & projektsäljare norra Norrland

Bli en del av och var med att utveckla Sveriges äldsta varumärke inom kakel & klinker!

hero

Är du dynamiskt lösningsorienterad och ser nätverkande som en viktig del av din vardag?  Är du en person som tänker både strategiskt och operativt?  Vill du staka ut en framtid för ett av Nordens mest prestigefulla och föreskrivna varumärken?  Har du intresse för design, arkitektur och inredning och ser hög kundservice som en självklarhet? 

Är detta du? Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Vi erbjuder dig:  

En ansvarstagande och viktig roll hos Höganäs Kakel. Hela företaget präglas av våra värdeord, som genomsyrar både arbetsmiljö och arbete; 

 • Passion  
 • Tillsammans 
 • Sunt förnuft 
 • Handlingskraft 

 

Om oss: 

Höganäs Kakel, en framstående aktör inom keramisk design, söker en engagerad och kreativ kollega för att fylla rollen som arkitektrådgivare & projektsäljare. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa kakel- & klinkerprodukter med tillhörande undermaterial samt skapa kreativa lösningar för våra kunder inom bygg- och designbranschen. 

 

Ansvarsområden: 

Som kombinerad arkitektrådgivare & projektsäljare kommer du att spela en central roll i att skapa och upprätthålla starka relationer med arkitekter, entreprenörer och återförsäljare i norra Norrland. Ditt ansvar kommer att inkludera att driva försäljningsaktiviteter och framgångsrikt uppnå försäljningsmål. Du kommer också att vara en viktig resurs genom att erbjuda teknisk expertis och stöd till både kunder och samarbetspartners. 

Dessutom kommer du att delta aktivt i projektplanering, där du kan erbjuda innovativa kakelrelaterade arkitektoniska lösningar som möter kundernas unika behov. Genom att hålla dig väl informerad om de senaste design- och byggtrenderna, samt kontinuerligt uppdatera din kunskap om Höganäs Kakels omfattande produktportfölj, kommer du att vara väl rustad för att leverera högkvalitativa lösningar och skapa mervärde för våra partners och kunder. 

I rollen som Arkitektrådgivare/projektsäljare är din uppgift att identifiera affärsmöjligheter och skapa lönsamma kundrelationer. Du kommer aktivt arbeta enligt vår verksamhetsplan och ansvara för dina kunders behov utifrån Höganäs Kakels produktportfölj.  

 

Dina arbetsuppgifter 

I rollen som representant för Höganäs Kakel förväntas du agera som ambassadör för företaget på ett korrekt och positivt sätt, samtidigt som du samarbetar nära med hela organisationen för att nå de uppsatta målen. Din direktavrapportering sker till Försäljningschefen, och tjänsten är på heltid med en inledande provanställning på sex månader. 

Din roll sträcker sig bortom försäljning och inkluderar även en rådgivarfunktion gentemot arkitekter inom ditt geografiska område. Här kommer du att stödja dem i valet av kakel, klinker och undermaterial med fokus på både tekniska och estetiska aspekter. 

Utöver detta kommer du att hantera flera viktiga ansvarsområden, inklusive avtalsförhandling och hantering, prisstyrning med prissättning baserad på kundvärde, samt att demonstrera en god förmåga att planera och vara flexibel samtidigt. Uppföljning och dokumentation kommer att ske via projekt- och CRM-system. 

Din roll kräver också regelbunden rapportering, där du delger dina framsteg och resultat på både vecko- och månadsbasis. Genom dessa ansvarsområden och din förmåga att navigera i både tekniska och affärsmässiga aspekter, kommer du att spela en central roll i att upprätthålla och utveckla framgångsrika affärsrelationer för Höganäs Kakel. 

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående, dock med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du har en fast lön med tillhörande bonus.  

 

Vem är du? 

Erfarenhet inom försäljning inom bygg- eller designbranschen är en fördel, då det ger en djupare förståelse för branschens dynamik och krav. Likaså värderas utbildning inom arkitektur, design eller liknande områden högt, eftersom det ger en solid grund för att förstå och uppskatta de estetiska och tekniska aspekterna av produkterna och tjänsterna. 

 

För att lyckas i rollen krävs en stark teknisk förståelse och en förmåga att effektivt kommunicera teknisk information. Detta är avgörande för att kunna bistå kunder och samarbetspartners på ett professionellt sätt och för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som möter deras behov och krav. 

 Utmärkta kommunikations- och förhandlingsegenskaper är ytterligare kvaliteter som värdesätts i denna roll. En förmåga att tydligt och övertygande kommunicera med olika intressenter, kombinerat med skicklighet i förhandlingssituationer, kommer att vara till stor fördel. 

Slutligen, en passion för design och estetik är inte bara en önskvärd egenskap utan också en drivkraft som kommer att inspirera och motivera dig att leverera kreativa och innovativa lösningar som matchar Höganäs Kakels framstående produkter och designfilosofi. Du drivs av problemlösning och har samarbetet i fokus. Du trivs med att arbeta i Microsoft Office och CRM-system. 

Som person är du kommunikativ, målmedveten och förtroendeingivande – såväl i samarbetet med kollegor som i dialogen med kunder och leverantörer. Du är genuint nyfiken på våra kunders verksamhet och har hög social kompetens. 

 

Kvalifikationer: 

 • Erfarenhet från branschen  
 • Erfarenhet av avtalshantering och förhandling 
 • Hög kommunikativ och social kompetens.  
 • Anpassningsbar och agil 
 • Drivs av problemlösning och att se möjligheter 
 • Acceptera en periodvis tung arbetsbörda med obekväma arbetstider 
 • Anamma och leva efter våra värdeord  
 • Har arbetat framgångsrikt krossfunktionellt internt och externt 

 

Vi erbjuder: 

Vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av stimulans och kreativitet, där varje dag ger nya möjligheter att utvecklas och inspireras. Hos oss kommer du att ha omfattande möjligheter till professionell utveckling och vidareutbildning, vilket ger dig verktygen och kunskapen för att växa i din roll och ta nästa steg i din karriär. 

Dessutom kan du se fram emot en attraktiv lönestruktur som erkänner och belönar din prestation. Vårt förmånspaket kompletterar din anställning genom att erbjuda förmåner som främjar välbefinnande och balans i livet. På så sätt strävar vi efter att skapa en helhetsupplevelse som inte bara utmanar och belönar professionellt, utan också främjar trivsel och långsiktig framgång. 

 

Ansökan: 

Skicka ditt CV och personliga brev till dennis.gorthz@hoganaskakel.se. Märk din ansökan med ” Arkitektrådgivare & projektsäljare norra Norrland”.

Sista ansökningsdatum är den 31 januari 2024. 

Höganäs Kakel ser fram emot att välkomna en passionerad och resultatinriktad individ till vårt team!