Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Boka möte med
Höganäs Kakels arkitektrådgivare

Region Öst

I Region Öst finns vår arkitektrådgivare Maria Ehnemark. Maria är en erfaren arkitektrådgivare som arbetar i region öst, som innefattar Stockholm, Gotland, Uppsala och flera andra län. Hon har arbetat i branschen i över 10 år och har en gedigen kunskap om kakel och klinker. Maria är en engagerad och driven person som alltid strävar efter att ge sina kunder den bästa möjliga servicen.


 

Region Väst

Joakim Borg är arkitektrådgivare som arbetar i Region Väst. Region väst omfattar Göteborg, Västra Götaland, Värmland, Jönköping och andra områden i västra Sverige. Joakim Borg har en lång erfarenhet av att rådge i olika typer av arkitekturprojekt, såsom bostäder, kontor, skolor, kulturbyggnader och stadsplanering. Han är också engagerad i att främja hållbar och innovativ arkitektur som bidrar till ett bättre samhälle.

 


 

Region Syd

Carin Wester är vår arkitektrådgivare som arbetar i Region Syd. Region Syd täcker Skåne, Blekinge och södra Småland . Carin Wester har en bred kompetens inom olika områden, såsom bostäder, kontor, skolor, kulturbyggnader och stadsplanering. Hon är också intresserad av att utveckla hållbar och innovativ arkitektur som anpassar sig till olika kontexter och behov


 

Region Nord

Peter Andersson och Andreas Eriksson är arkitektrådgivare som arbetar i region Nord. Region Nord omfattar Norrland, som är Sveriges största och nordligaste landsdel. Peter Andersson ansvarar för Södra Norrland, som består av Gävleborgs, Dalarnas, Västernorrlands och Jämtlands län. Andreas Eriksson ansvarar för Norra Norrland, som består av Västerbottens och Norrbottens län. Peter Andersson och Andreas Eriksson har en stor erfarenhet av att arbeta med olika typer av arkitekturprojekt i den norrländska miljön, såsom bostäder, kontor, skolor, kulturbyggnader och stadsplanering. De är också passionerade om att skapa hållbar och innovativ arkitektur som respekterar och förstärker den norrländska kulturen och naturen.