Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Kakeltrender 2024 | Del 1

 

Vi närmar oss den tiden på året då vi vill hålla oss inomhus och njuta av en roingivande hemmiljö där vi kan ladda batterierna när mörkret faller sig på. Hur har du det hemma? Är du just nu mitt i ett renoveringsprojekt eller planerar du en kommande renovering och är ute efter höstens trendfärger för ditt hem? Då ska du läsa vidare!

Kakel och klinker är ett hållbart val för hemmets alla ytor, oavsett om du ska göra om ditt kök, hall eller badrum så är kakel och klinker ett material att ska satsa på. Det är både hållbart och lätt att rengöra, dessutom håller det sig snyggt under lång tid.

 

Höganäs Kakels trendspaning 1 | Naturliga nyanser & jordnära toner

 

En av de mest framträdande trenderna, som har hängt med oss ett tag, är de naturliga nyanserna och jordnära tonerna. Dessa färger med sina balanserade och lugnande uttryck skapar en harmonisk atmosfär i alla rum. Att välja ett kakel med naturliga nyanser är ett perfekt val för att skapa en harmonisk och elegant atmosfär i ditt hem.

Är du ute efter att följa trenden med de naturnära och neutrala nyanserna har du stora valmöjligheter när det kommer till kakel och klinker. Att välja golv- och väggmaterial, som matchar den nyans du är ute efter i ditt hem, hjälper till att förstärka den känsla som du vill uppnå. Det finns en rad olika typer av naturnära och neutrala plattor att välja mellan. Är du ute efter en enklare och lugnare platta eller är du ute efter en platta med ett dekorativt uttryck med inspiration från naturen?

 

Natursteninspirerade plattor i neutrala nyanser

 

Plattor som hämtar inspiration från naturens skönhet och ger en lugnande känsla till ditt utrymme. Med nyanser som speglar jordens toner ger dessa plattor ditt hem en unik och tidlös karaktär. Utöver nyanser finns det också plattor med mönster inspirerat av natursten. Olika mönster så som terrazzo, travertin, marmor och fossil.  Denna kombination ger dig både den naturliga skönheten hos äkta sten och den mångsidiga elegansen hos neutrala nyanser.

 

 

Genom att välja stenmönstrat kakel kan du skapa en jordnära och harmonisk atmosfär i ditt hem. De neutrala färgerna, såsom grått, beige och sand, förstärker den naturliga känslan och låter dig föra in naturens skönhet i dina inomhusmiljöer

En av de främsta fördelarna med stenmönstrat kakel i neutrala nyanser är dess tidlösa charm. Ge ditt hem en klassisk och sofistikerad stil som inte blir omodern med tiden. Genom att använda stenmönstrat kakel skapar du en tidlös grund som kan anpassas till olika trender och stilar över åren.

 

Neutrala och subtila färger 

 

En populär trend är användningen av neutrala och subtila färger på kakel. Denna trend har inte bara estetiska fördelar, utan ger även många praktiska och långsiktiga fördelar för din inredning. Neutrala färger som beige, grå och mjuka nyanser av vitt är inte bara modernt trendiga, utan de har också en tidlös kvalitet som står emot snabba förändringar i designvärlden. Dessa färger fungerar som en “tom canvas”, vilket gör det enkelt att integrera olika stilar och färger genom möbler, textilier och dekorationer.

 

 

Mjuka beige nyanser 

 

En trend som har tagit inredningsvärlden med storm är användningen av den mjuka beige färgen på kakel.

Mjuk beige är en färg som utstrålar en känsla av lugn och harmoni. Genom att välja denna färg för dina kakel skapar du en mjuk och behaglig atmosfär i ditt hem. Den subtila tonen av beige är en perfekt bas som låter andra inredningsdetaljer, som möbler och dekorationer, komma till sin rätt. Resultatet är en inbjudande och avslappnad atmosfär som ger dig möjlighet att trivas och känna dig hemma.

 

Beige är en färg som står emot tidens tand. Den tidlösa skönheten i mjuk beige kommer att behålla sin elegans och attraktivitet år efter år. Genom att investera i kakel med den här färgen skapar du en långsiktigt vacker och stilfull inredning som inte behöver uppdateras med varje ny trend.

Serier som passar trenden

Lightstone

Stenmönster, moderna och jordnära färgtoner inspirerat av naturen.

Se mer av Lightstone

MUN

Strössligt terrazzomönster & marmorns unika marmorering.

Se mer av MUN

Ceppostone

En Terrazzo-inspirerad klinker i ljusa, naturnära färger.

Se mer av Ceppostone

Limequartz

Med inspiration från kalksten och kvarsit.

Se mer av Limequartz

Urbanica

Serie med influencer från betong och metall.

Se mer av Urbanica

Europe

Plattor med jordiga, varma toner och skön betongkänsla.

Se mer av Europe

Fresco

Från ljusa nyanser i begie och grått till ljuva pastellfärger.

Se mer av Fresco

Beställ provplattor

Vrid och vänd på plattan innan du bestämmer dig!

Beställ hem plattor kostnadsfritt!