Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Välkomna höstens varma färger in i hemmet

Efter en ljus och solig sommar, välkomnar vi så hösten. Årstiden som för tankarna till gula, orange och röda höstlöv och det varma ljus och den klara luft som en solig eftermiddag i oktober i för med sig. För att inte tala om vinterhalvårets vackra solnedgångar.

Höstens färger för osökt tankarna till naturen och de varma nyanserna skapar även en inbjudande miljö i våra hem. Terracottafärgade golv, sobert gula nyanser i badrummet eller ett kök inspirerat av vår mest färgsprakande årstid.

 

REDEN Biscuit ger en härlig, varm färg och en ombonad känsla.

 

Varma färger, såsom rött, gult, orange, terracotta, brunt och toner av rosa, sägs påverka vår sinnesstämning till det lugnare och skapa en välkomnande känsla. För visst påminner hösten och dess vackra färger och varma toner om tekoppar, öppen brasa, svamppromenader, mjuka plädar och tända ljus. Det är inte konstigt att just de färgerna skapar en behaglig atmosfär även inomhus.

Varma färger går dessutom i perfekt symbios med andra naturnära material. Matcha ett kakel i hösttoner med flätade korgar, gröna växter, naturfärgade mattor eller vackra, mörka träslag.

Vill du skapa en ännu mer naturnära känsla, kan du kombinera ditt kakel i höstens färger med ännu fler detaljer från naturen, som vackra stenar, torkade blommor eller glansigt bruna kastanjer.

Ta en titt på kakelplattan Grynna som finns i flera härligt höstiga färger som Caramel, Ochre Yellow eller Old Rose. Grynna finns dessutom i flera olika strukturer som Rutnabb, Rundnabb, Star och Strukturerad. De flesta färger finns dessutom som Hexagon. Vill du kombinera den varma känslan med ett mönstrat kakel är New Orleans en riktig fullträff. Mixa och matcha efter tycke och smak!