Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Välkomna höstens varma färger in i hemmet
Efter en ljus och solig sommar, välkomnar vi nu hösten – årstiden som för tankarna till gyllene, orange och röda höstlöv, och det varma ljus och den krispiga luft som en solig oktobereftermiddag bjuder på. För att inte tala om vinterhalvårets vackra solnedgångar, som sprakar av färger.Höstens färger påminner oss om naturens skönhet och skapar en inbjudande atmosfär i våra hem. Terracottafärgade golv, sobert gula nyanser i badrummet eller ett kök inspirerat av årets mest färgsprakande tid är bara några exempel

 


Varma färger såsom rött, gult, orange, terracotta, brunt och toner av rosa sägs påverka vår sinnesstämning positivt och skapa en välkomnande känsla. Höstens färger och varma toner påminner om tekoppar, öppna brasor, svamppromenader, mjuka plädar och tända ljus. Det är inte konstigt att dessa färger skapar en behaglig atmosfär även inomhus.

 

Varma färger går dessutom i perfekt symbios med andra naturnära material. Matcha ett kakel i hösttoner med flätade korgar, gröna växter, naturfärgade mattor eller vackra, mörka träslag.

Vill du skapa en ännu mer naturnära känsla, kan du kombinera ditt kakel i höstens färger med ännu fler detaljer från naturen, som vackra stenar, torkade blommor eller glansigt bruna kastanjer.


Ta en titt på kakelplattan Grynna som finns i flera härligt höstiga färger som Caramel, Ochre Yellow eller Old Rose. Grynna finns dessutom i flera olika strukturer som Rutnabb, Rundnabb, Star och Strukturerad. De flesta färger finns dessutom som Hexagon. Vill du kombinera den varma känslan med ett mönstrat kakel är New Orleans en riktig fullträff. Mixa och matcha efter tycke och smak!


Våra favoriter med härliga höstnyanser!