Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Moodboards - kakel & klinker


Att genomföra en renovering är en spännande men också utmanande uppgift. Oavsett om det är ett helt rum eller bara en del av det som ska förvandlas, är det avgörande att ha en tydlig vision för att uppnå det önskade resultatet. En effektiv metod för att klargöra dina idéer och visualisera hur de kan samspela är att skapa en moodboard.

 

En moodboard kan också fungera som ett kommunikationsverktyg, särskilt om du samarbetar med andra, som till exempel en partner, designer eller entreprenör. Genom att dela din moodboard kan du tydligt förmedla din vision och försäkra dig om att alla är på samma sida när det gäller designriktningen.

 

Vi har samlat ett par moodboards för att hjälpa dig utforska lite nya idéer och hjälpa dig skapa det drömrum du alltid velat ha.

Materia Prima – moodboards kakel & klinker

 

Materia Prima är en fantastisk serie med ett brett spektrum med färger, former och strukturer. Bland allt som serien erbjuder finns grått kakel, vitt kakel, grönt kakel, kakel i hexagon, kakel i romb och så mycket mer. För att det ska vara korrekt så innehåller serien grått klinker, vitt klinker, grönt klinker, klinker i hexagon, klinker i romb och så mycket mer. Prata alltid med en expert innan du beställer så att du får rätt produkt.

Plattorna fungerar på både golv och vägg i badrum, kök, vardagsrum, hall och andra ytor inomhus.

Raw – moodboards kakel & klinker

 

Raw är en vacker serie med kakel som andas hantverk. Varje kakelplatta har ett unikt mönster som pressas in i leran precis innan bränning.

Serien består av grått matt kakel, vitt matt kakel, svart matt kakel och blått matt kakel som alla har en behaglig, naturlig look.

Backstage – moodboards kakel & klinker

Industriellt och rått möter färg och elegans i serien Backstage.

Inspirerad av mikrocement med åldrad och repad finish fångar Backstage den råa och industriella känslan. Tillsammans med mosaik i spännande mönster och två färger som frångår gråskalan – grönt och blått, sätter Backstage sin unika prägel på vilket rum som helst.

Backstage finns i följande färger: vitt kakel och klinker, grått kakel och klinker, mörkgrått kakel och klinker, grönt kakel och klinker samt blått kakel och klinker.

Skapa din egen moodboard

 

Skapa ditt drömhem med hjälp av provplattor och skapa en personlig moodboard som speglar din unika stil och smak. Hos oss är vi passionerade när det gäller att hjälpa våra kunder att förverkliga sina drömmar, och det börjar med att hitta rätt material och design för ditt hem.

Beställ hem provplattor och känn efter för att enkelt uppleva och jämföra olika färger, texturer och mönster i ditt eget hem. Det är den perfekta lösningen för att visualisera hur olika material och färger kommer att samspela i ditt rum eller i hela hemmet

Beställ dina provplattor idag och låt din inredningsresa börja! Fyll i formuläret här!

Höganäs kakel & klinkerinspiration för hemmet

Badrumsinspiration  | Vardagsrumsinspiration | Köksinspiration | Sortiment

Följ oss på Sociala Medier

Intagram | Facebook  | LinkedIn

Beställ direkt 

Kundservice | Arkitektsupport | Höganäs Kakels butiker | Återförsäljare | Bygghemma.se | Stonefactory.se