Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Köksinspiration | Få till den skandinaviska känslan i ditt kök

 

Är du ute efter att uppnå en skandinavisk stil i ditt kök? Ett kök som strålar lugn, ljus och en enkel känsla med närhet till naturen. Vårt tips för att uppnå denna eftertraktade atmosfär är att välja plattor med inspiration från naturen.

 

Med en koppling till naturen, 

 

Det som präglar den skandinaviska designen är dess anknytning till naturen. Både i färg och nyans men också materialval. Den skandinaviska inredningsstilen återfinns även bland kakel och klinker. Naturstensplattor som präglas av lugna, jordiga färgskalor och plattor i naturstensmönster. Mönster på plattor kan efterlikna olika naturmaterial som marmor, kalksten och granit som kan skapa en harmonisk koppling till naturens texturer och färger.

 

 

Den skandinaviska och rustika charmen,

 

Naturstenmönstrade kakelplattor ger en rustik charm till köket. Plattor med en ojämn yta och variation i mönstret ger en autentisk känsla och naturnära atmosfär. Denna rustika estetik i kombination med minimalistisk inredning ger en atmosfär som andas den harmoniska skandinaviska stilen.

 

Njut av ljusreflektioner, 

 

Naturliga och ljusa färger är kärnan i den skandinaviska stilen. Genom att välja naturstenmönstrade kakelplattor med ljusa toner ger det en ökad känsla av ljus och ljusreflektioner. Ljuset studsar mot ytan och skapar en öppen och luftig känsla som är karakteristiskt för den skandinaviska miljön.

 

 

 

Enhetlig estetik,

 

Den skandinaviska stilen är känd för sin enhetliga och sammanhängande estetik. Som vi tidigare nämn är naturstenmönstrade plattor ett bra komplement till denna stil och valen av platta med dessa mönster är många. Du kan välja mellan mönster inspirerat av kalksten, skiffer, marmor, terrazzo och tarvetin – bara för att nämna några. Till detta har du också ett brett urval på olika jordnära nyanser.

 

Den skandinaviska stilen är tidlös, naturstenmönstrade plattor likaså. Dessa plattor åldras vacker och går aldrig ur stil. Fördelen också med kakel är att skönheten i plattorna består. De är lätt att ta hand om och är slitstarka. Genom att välja dessa material kommer ditt kök behålla sin elegans och karaktär genom åren.

 

Ge dig kreativ flexibilitet, 

 

Som vi nämnde tidigare har du en mängd färger och mönster att välja mellan. Detta ger dig en kreativ flexibilitet att anpassa kökets utseende efter din personliga smak samtidigt som du behåller den skandinaviska känslan.

Genom att välja naturstenmönstrade plattor i ditt kök ger dig möjlighet att omfamna den skandinaviska designen på ett sätt som både är vackert och funktionellt.

 

TIPS! Låt samma platta som du väljer för golvet även finnas som stänkskydd bakom spis och vask. Ett snyggt sätt för att skapa en enhetlig känsla i rummet.

 

Serier som passar för den skandinaviska stilen

Lightstone

Stenmönster, moderna och jordnära färgtoner inspirerat av naturen.

Se mer av Lightstone

MUN

Strössligt terrazzomönster & marmorns unika marmorering.

Se mer av MUN

Ceppostone

En Terrazzo-inspirerad klinker i ljusa, naturnära färger.

Se mer av Ceppostone

Neolitica

Naturnära med lugna och subtila mönster.

Se mer av Neolitica

Beställ provplattor

Vrid och vänd på plattan!
Beställ hem provplattor kostnadsfritt.

Beställ provplattor