Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

hero

Medelhavsinspiration till hemestern

Visst är det lätt att bli besviken över den inställda semesterresan till Frankrike, Italien, Spanien eller någon av de andra varma och sköna länderna runt medelhavet.
Men oroa dig inte! Vi på Höganäs Kakel har tagit fram några fantastiska förslag till hur du skapar en magisk hemester med medelhavsinspiration!

PS. det bästa är att hemestern är kvar långt efter semestern är slut.

Bilden ovan är med den härliga serien COTTO MED. Här finns kakel och klinker från Höganäs Kakels sortiment, perfekt för för badrum, kök, hall eller vardagsrum. Hitta inspiration

Medelhavsinspiration till hemestern – Fransk vingård

fransk Medelhavsinspiration till hemestern matsal Les Dalles Des Chateux

Härliga Provence, natursköna Normandie eller den vackra rivieran, Frankrike bjuder på mycket som man vill ta med hem. LES DALLES DES CHATEUX är en härlig serie som osar av fransk romantik och ger ditt hem den riktigt franska känslan.

Italiensk lyx

Marmor är den ultimata lyxen och med serien BERNINI så kan du återskapa lite italiensk flärd i ditt hem. Matcha med djupa och rika färger. Varför inte vara modigt och komplettera med sammet?

Medelhavsinspiration till hemestern – Florentisk hemester

Ta hem det vackra Florens med serien ANTIQUE men låt dig inte luras av plattnamnen, som är döpta efter italienska städer, alla plattor skulle kunna passa i den vackra staden. Använd som komplementfärger eller låt någon av plattorna vara stjärnan i din inredning.

Grekisk ö-romantik

Blackboard grekland

I bristen av grekiskt skärgårdshoppande kan man istället ta hem känslan av vita stenhus och härligt blå färger som lyser upp. Plattan White från serien BLACKBOARD kan lägga en fantastisk grund för din hemester. Komplettera den grekiska bilden med mosaiken Turquoise Pearl från serien PÄRLEMORMOSAIK.

Har du ett rum med medelhavskänsla? Dela på instagram och tagga oss med hashtaggen #mitthoganasprojekt!