Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Sommarens klinkerprojekt

hero

Sensommaren är här och värmen hänger så passar det bra med ett litet projekt. Vi gillar, som ni kanske gissat, kakel & klinker i alla dess former och här har vi samlat våra favoriter till: sommarens projekt utomhus.

Kakel eller klinker

För utomhusbruk bör man använda klinker som har bättre tålighet mot fukt och frost. Kakel kan suga åt sig vätska och lämpar sig helt enkelt inte så bra utomhus. När vattnet fryser så kan kakelplattan sprängas.

Sommarens projekt utomhus – Uterum

I uterummet vill man helst ha en mysig och avslappnad känsla där brisen fläktar genom de öppna dörrarna. Med brisen kommer gärna barn, husdjur och massa annat som kräver slitstarka ytor.

Serien CHICAGO ger både slitstyrka och en rustik känsla med hexagoner i sköna tegelfärger som kompletterar varandra väl.

Den häftiga serien VINTAGE ger både den sköna träkänslan och en tålig yta för hela familjen. Välj mellan flera olika färgtoner för att skapa rätt känsla i ditt uterum.

Uteplats

Neostone pool uteprojekt

Många har en pool, andra drömmer om en. Bygg in en skön medelhavskänsla med serien NEOSTONE runt det turkosa vattnet, välj mellan flera olika färger men våra hjärtan slår lite extra för den härliga, sandstensfärgade plattan. Franska rivieran, here we come (fast hemma)!

Factory uteplats uteprojekt

Drömmer du om en industriell uteplats med en rustik känsla? Serien FACTORY erbjuder just det och mycket mer! Flera härliga, industriella färger i stora storlekar.

hitta hkc

Balkong

sommar projekt balkong

Ge liv till balkongen med en härligt mönstrad platta som exempelvis ANTIQUE. Det härliga, nedtonade mönstret gör en skön inramning.

Gör det själv – något helt annat

Eller låt fantasin spira och bygg något helt annat med klinker. Följ oss på Pinterest och låt dig inspireras av vår anslagstavla Utomhus där vi samlat några av våra favoriter bland klinkerprojekten.

Utekök

Bygg ett eget utekök med ett häftigt och unikt klinker som bänkskiva eller som backsplash.

Eller varför inte allt?

Möbler

Bygg möbler som passar in perfekt i ditt uterum eller din trädgård, som det här häftiga bordet.

Tänk på:

När du sätter klinker utomhus så behöver du en bra fog. Vi rekommenderar Mapeis Ultracolor Plus som finns att köpa på alla Höganäs Kakelcenter.
Läs mer tips och trix i vår broschyr här.