Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Sensommarprojekt med Höganäs Kakel

Sensommaren är här och med värmen kvar är det en perfekt tid för ett nytt projekt. Vi på Höganäs Kakel älskar, som ni kanske gissat, kakel och klinker i alla dess former. Här har vi samlat våra favoriter för sommarens utomhusprojekt.

 

Kakel eller Klinker?

För utomhusbruk rekommenderar vi klinker, eftersom det har bättre tålighet mot fukt och frost. Kakel kan suga åt sig vätska och är därför mindre lämpligt för utomhusmiljöer. När vattnet fryser kan kakelplattor sprängas. För hållbara och vackra utomhusytor är klinker det självklara valet.

 

Sommarens Projekt Utomhus

 

Uterum

Ett uterum ska vara en plats för avkoppling där man kan njuta av brisen genom de öppna dörrarna. Med brisen följer ofta barn, husdjur och annat som kräver slitstarka ytor.

Chicago: Denna serie erbjuder både slitstyrka och en rustik känsla med hexagoner i varma tegelfärger som kompletterar varandra väl. Perfekt för ett charmigt uterum.

ArtWood: Om du vill ha den sköna träkänslan med en tålig yta är VINTAGE-serien ett utmärkt val. Välj mellan flera olika färgtoner för att skapa rätt stämning i ditt uterum.

 

Uteplats

En uteplats är en förlängning av ditt hem och kan utformas på många olika sätt.

Splash: Drömmer du om en medelhavskänsla runt poolen? Välj NEOSTONE, som finns i flera färger. Vår favorit är den sandstensfärgade plattan som ger en touch av Franska rivieran till din uteplats.

MUN: För en industriell och rustik uteplats är FACTORY-serien idealisk. Den erbjuder flera härliga, industriella färger i stora storlekar som skapar en robust känsla.

Grynna: För en levande och inbjudande balkong, överväg plattor från Grynna, skapa dina egna härliga mönster och färgkombinationer.

 

 

Gör-det-själv: Något Helt Annat

Låt fantasin flöda och bygg något helt unikt med klinker. Besök vår Pinterest-sida och inspireras av vår anslagstavla “Utomhus” där vi har samlat våra favoriter bland klinkerprojekten.

Utekök: Bygg ett eget utekök med en unik klinkerbänkskiva eller en backsplash. Skapa en plats för somriga middagar och trevliga grillkvällar.

Möbler: Skapa möbler som passar perfekt i ditt uterum eller din trädgård. Varför inte ett bord klätt i snyggt klinker?

Tips på serier till ditt sommarprojekt!