Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Trendspaning 2022 Naturnära material

Sten, trä och naturliga färger

hero

Plattor från vänster: DEEP Pepper 120×60, DEEP Powder 120×120.

Även i år är de naturnära materialen och färgerna en stark trend. Att lyfta in färg och känsla av en berghäll, som häftiga ARCHISTONE, i badrummet eller slitstarka klinkern med trä-känsla ALASKA i hallen gör varje hem lite mer trendigt.

Välkommen till vår Trendspaning 2021 Naturnära material

Varm & beige

Trendspaning 2021 Naturnära material

Mjuka, beiga toner är bland det trendigaste du kan inreda med under 2021. Lyft in trädetaljer i ditt rum för att skapa en härlig känsla. Plattorna i serien REDEN är ett härligt alternativ till detta eller de från DEEP ger också många sköna färgalternativ.

 

Trendspaning 2021 Naturnära material: Mörk, mysig och dramatisk sten

Vardagsrum med kakel klinker Newcon

Ta ut svängarna med en dramatisk, mörk stenplatta som skapar en magisk dynamik oavsett vilken rum du väljer. Serien NEWCON, som syns på bilden, har flera mörka färger i flera olika format och storlekar. Blanda upp med någon av de ljusare plattorna och få ett unikt rum.

Varför inte slå till med den spännande serien DEEP i vardagsrummet för att skapa en härlig och naturnära känsla? Matcha med en öppen brasa för att skapa en mysig känsla när skenet från elden spelar över den mörka stenen.

Vardagsrum med kakel deep

 

Fräsch och slitstark trästil

Skapa en naturlig men slitstark yta med ett träliknande kakel. Välj mellan massor av mysiga färger och former. Varför inte testa ett spännande fiskbensmönster på en vägg eller ett helt golv? Välj mellan flera olika produkter som ovan nämnda ALASKA.

Mysigt och ljust vardagsrum/hemmakontor med kakel klinker Alaska

Bygg in en mysig stugkänsla i ditt hem men få alla fördelar från slitstarkt klinker. Aldrig mer en repa i parkett! Bara det gör träliknande klinkerplattor perfekta för varje barnfamilj eller för dem av oss som är lite klumpiga.

 

Slående marmor till väggar och golv

Få saker ger lyxkänsla som marmor och för att skapa ett modern rum kan man leka med former.

Lyxigt vardagsrum med kakel klinker Marble Boutique

MARBLE BOUTIQUE finns i flera färger och former med stora plattor upp till hela 594mm x 1190mm. Välj mellan färgerna Aquamarine (ljust blå), Amani (gråbeige), Onice Perla (Beige), Nero Marquinia (svart), Fior di Bosco (grå) och Statuario (kall vit).