Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Höganäs Kakel Vega/Länna

Öppettider
Höganäs Kakel Vega/Länna Proffsbutik

Mån-Fre: 06:30-15:30

Nyckelvägen 7
142 50 Skogås

Endast hantverkare - privatpersoner hänvisas till Höganäs Kakel i Bromma.

Öppning 9 januari med utförsäljningserbjudanden

 

Vi är glada och stolta att berätta att vi från och med årsskiftet 2022/2023 stärker vår position i södra Stockholm för att ge nya och befintliga kunder ännu bättre service. Den södra delen av Stockholm växer kraftigt och vi ser det som en viktig framtida marknad med stor potential.

Vår nya proffsbutik kommer att ligga i bra belägna lokaler i Vega/Länna-området, i den gamla kakelbutiken på bottenvåningen på Nyckelvägen 7, som kommer att byggas om för sitt nya syfte under våren 2023.

Däremot öppnar vi verksamheten direkt den 9 januari i de gamla proffsbutikslokalerna och välkomnar nya som gamla kunder fram tills den nya butiken är redo att slå upp dörrarna. Det kommer finnas fantastiska möjligheter till utförsäljningsfynd!

Vi finns här för dig

Det är vi som jobbar på Höganäs Kakel i Vega/Länna

Hitta hit

Höganäs Kakel

Besök en av tio Höganäs Kakel-butiker med massor av kakel och klinker, med butiker i nästan hela Sverige. Ta dig tid från den hektiska vardagen för lyxen att känna på kakel- och klinkerplattor och drömma om det perfekta badrummet, det mysiga köket eller den slitstarka hallen. Eller diskutera dina tankar och planer med en expert. I butikerna finns inspiration med uppslag från våra bästsäljare, nyheter och massor av andra spännande produkter. Här finns allt du behöver för ditt nya badrum, kök, vardagsrum eller hall.

Höganäs Kakel i Årstaberg är en proffsbutik som ser till att våra proffskunder får vad de behöver med allt från kakel och klinker till fix, fog, spackel, tätskikt och allt annat som behövs för ett perfekt badrum, kök eller annat rum.

Inspiration för hemmet

Badrumsinspiration  | Vardagsrumsinspiration | Kökssinspiration | Sortiment

 

Beställ direkt

Kundservice | Arkitektsupport | Höganäs Kakel | Återförsäljare | Bygghemma.se | Stonefactory.se